Kroz interaktivnu radionicu sudionici su educirani o korištenju interneta u svrhu predstavljanja poslodavcima

Mladi počinitelji kaznenih djela sudjelovali su na radionici u kojoj su se bavili temama kao što je samopredstavljanje na internetu, sigurno ponašanje na internetu i korištenja interneta u svrhu predstavljanja poslodavcima. Radionica se organizirala uživo 09.02.2021. godine u maloj grupi, u prostoru Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, uz pridržavanje epidemioloških mjera koje su bile aktualne.

Na ovoj interaktivnoj radionici upoznali smo sudionike s načinom predstavljanja poslodavcima putem interneta korištenjem društvene poslovne mreže LinkedIn, ali i drugih društvenih mreža kao što je Facebook, Instagram itd. Uz to, sudionicima je predstavljena korisna online platforma Europass, koju su sudionici imali prilike isprobati i na taj način izraditi svoj životopis kojem mogu u bilo kojem trenutku pristupiti.

Kako je Internet sve prisutniji u našim svakodnevnim životima, sve se više javlja potreba za korištenjem različitih alata dostupnih na internetu, a njihovim korištenjem sudionici si povećavaju šansu za boljim zaposlenjem i ostvarivanjem svojih ciljeva.