Online pilot program za mlade počinitelje kaznenih djela predstavljen na 8. brodskom simpoziju o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima

Djelatnice CNZD-a  Martina Nikolić, mag. psihologije, i Tena Brkić, mag. soc. pedagogije, predstavile su danas na online simpoziju aktivnosti koje su provedene s mladim počiniteljima kaznenih djela u sklopu projekta „Pokretači promjene“. Naime, prilikom provedbe projekta bilo je potrebno prilagoditi aktivnosti, u kojima sudjeluju korisnici, epidemiološkim mjerama za sprječavanje širenja zaraze te je iz tog razloga osmišljen online pilot program. Na koji način se naša organizacija prilagodila izazovima povezanim s pandemijom virusa COVID-19, možete pogledati u izrađenoj poster-prezentaciji.

8. brodski simpozij o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima, koji se obično održava svake godine u Slavonskom Brodu, ove godine je radi COVID-19 pandemije bio organiziran putem Zoom-a. Tema simpozija upravo se i tiče pandemije te ove godine glasi „Izazovi u području mentalnog zdravlja i liječenja ovisnosti u vrijeme pandemije”.